Prislista 2021

Behandlingar

De lux Fotvårdsbehandling    90 min    850:-

Inleds med ett väldoftande och uppmjukande Citrongräs fotbad . Naglarna rensas, klipps och slipas/putsas till en fin yta där nagelbanden även formas. Förhårdnader avlägsnas, liktornar och dylikt behandlas, slipning införs inledningsvis med grov slip för att gå över till fin slip. Jag avslutar med en extra lång fot och underbensmassage (ca 30 min) som stimulerar aktivt blodcirkulationen i dina ben. Stretchning och manipulation av leder görs, samt bindvävsmassage på känsliga delar av foten. Mycket uppskattad massage till t ex diabetiker. Jag använder alltid en salva eller cremé som är anpassad just till din hudtyp. Njutning!

Spa Fotvårdsbehandling    90 min    950:-

Special: Peeling,mask och lackning.

Inleds med ett väldoftande och uppmjukande Citrongräs fotbad. Naglarna rensas, klipps och slipas/putsas till en fin yta där nagelbanden även formas. Förhårdnader avlägsnas, liktornar och dylikt behandlas, slipning införs inledningsvis med grov slip för att gå över till fin slip.

Väldoftande peeling av foten som väcker upp dina fötter samt gör dom ännu mjukare och skönare. Läckerhet!! Varma handdukar ökar effekten av peelingen. Svalkande fotmask läggs på och få verka i 10 min. Lackning av dina naglar görs i 3 steg, och naturligtvis får du behålla ditt valda lack efter behandlingen. Behandlingen avslutas med en liten fotmassage, där jag använder en underbar eterisk och mjukgörande inpackningssalva.

Klassisk fotvårdsbehandling    50 min    550:-

Lackning av naglar måste förbokas    60 min    650:-

Inleds med ett väldoftande och uppmjukande Citrongräs fotbad. Naglarna rensas, klipps och slipas till en fin yta där nagelbanden även formas. Förhårdnader avlägsnas och slipning införs med grov slip för att gå över till fin slip. Behandling av vårtor, nageltrång, liktornar och fotsvamp osv ingår alltid i denna behandling! Jag avslutar med en fotmassage som stimulerar aktivt blodcirkulationen i dina fötter, där jag använder en salva eller cremé som är anpassad just till din hudtyp.

Lackning måste alltid förbokas    15 min     100:-

Delbehandling    15-25 min     fr 220:-

Behandling av vårtor, liktorn eller nageltrång inom ramen av inbokad tid. Kontakta mig för att få ett specialpris på vårtbehandlingarna!!!

De lux fot och underbens massage    50 min    550:-

Inleds med ett varmt, väldoftande och uppmjukande citrongräs fotbad laddat med energi. Massagen stimulerar aktivt blodcirkulationen i dina fötter och underben. Stretchning och manipulation av leder görs, samt bindvävsmassage på känsliga delar av foten. Specialcremé med arom som är anpassad just till din hudtyp. Dina fötter får verkligen nytt liv igen!!! Lugn och harmonisk atmosfär med skön och avslappnande musik. Unna dej själv en ”återhämtande massage”.

Inpackning ::::: Använder alltid Natursalva i mina behandlingar. Välgörande för speciellt utsatta fötter o hud område

Prislista

Fotvårdsbehandlingar

 • De lux fotvårdsbehandling 90 min 850:-

 • Spa fotvårdsbehandling 90 min 950:-
 • Inkl. lack & lackning/ peeling

 • Klassisk Fotvårdsbehandling 50 min 550:-
 • Klassisk Fotvårdsbehandling 60 min 650:-

 • Delbehandling 15-30 min fr 220:-

 • Lackning 15 min 100:-
 • De lux fot- och underbensmassage 550:-

Frans och Bryn behandling

Frans & Bryn Färgning & Plock/Vaxning

350:-

 • Plockning/Vaxning av bryn 175:-
 • Färgning av bryn 175:-
 • Färgning & plockning av bryn 290:-
 • Färgning fransar 220:-

* Här betalar du med Swish, kontant eller med kort.

Swish nr: 123 116 77 82.

Ej avbeställd tid debiteras med ordinarie bokad behandlings kostnad.